Смачніше з диканькою
Смачніше із Диканькою Вечеря для коханого чоловіка Катерина Скрябіна М.Полтава
БільшеМені дуже подобається готувати. Я завжди стараюся підтримати вітчизняного виробника. На разі це і пісний борщ із засмажкою на диканькській олії, і полтавські смажені галушечки і картопельні дерунчики із сметанко. І все це із диканьського борошна та смажене на диканській олійці. А оселедчик заправлений диканською олійкою до фаршированої картопельки - СМАКОТА. Родина Дудецьких запрошує всіх до святкового столу. З повагою Світлана Дудецька. с.Сусідки, Полтавський район, Полтавської області.
БільшеИнгредієнти для приготування мішечків з млинців з грибами, м*сом курки та сиру. Для млинців: Молоко – 1 л приблизно Цукор – 2 ст.л Яйця– 2- 3 шт Борошно пшеничне –250 гр Сіль – 0,5 ст.л Масло рослинне " Диканька" – 100 мл Цибуля зелена – 1 – 2 пучка (в залежності від кількості млинців) або сир сплетений в косу Сулугуні Для начинки: Шинка або відварена грудка – 300 гр Сир твердий – 300 гр Печериці – 500 гр Яйця курячі відварені – 2 шт Майонез – 2 ст.л Цибуля ріпчаста – 2 шт Сіль – за смаком Перець чорний мелений – за смаком Рослинна олія " Диканька" – 3 – 4 ст. Твердий сир натріть на крупну тертку, м*ясо та яйці наріжте дрібними кубиками. Поріжте цибулю з печерицями та обсмажте на невеликому вогні. Додайте сіль та перець. Додайте майонез. Готуємо мішечки: з'єднайте краї млинця так, щоб вийшов мішечок і для того, щоб ваш мішечок щастя не розпадався, обв'яжіть його зеленим цибульним стеблом або сиром. . Таким же чином сформуйте інші мішечки з млинців з грибами, укладіть їх в будь-яку противопригарную ємність і поставте їх в мікрохвильовку на 3 – 4 хвилини або в духовку, розігріту до 180 – 190 градусів на 5 – 7 хвилин. Мішечки з млинців з грибами подаються в теплому або гарячому вигляді. Готові млинці прикрасити зеленью. Насолоджуйтесь! Приємного апетиту! Черниш Світлана м. Полтава
БільшеСмажена картопля з грибочками маслятами. Павленко Олена
БільшеАпетитні курячі крила під гірчично -медовим соусом. Яскравий овочевий салат "Літо" Використовувала дві оліі "Диканька" Одне для крил, друге для салату. Черниш Наташа м.Полтава
Більше"Перепелині ніжки" з овочевим соте, картоплею фрі та вергунами.
Більше