рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і напівфабрикатів

рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і напівфабрикатів
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як к...
20:38, 21 листопада
Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїново...
20:38, 21 листопада
Наше предприятие производит яблочный пектино-содержащий порошок (натуральный: загуститель, стабилиза...
09:20, 29 листопада
Горчичный порошок (горчица)используется для приготовления пищевой горчицы, в производстве майонеза,...
09:20, 29 листопада
Используется в производстве различных пищевых продуктов: производство мясных консервов, паштетов, с...
09:20, 29 листопада
Кукурузная мука полезна для диабетиков, поскольку нормализует уровень сахара в крови, помогает от вы...
09:20, 29 листопада
Хочете додати 0532.ua на головний екран і бути в курсі новин?