• Головна
  • Переможниця конкурсу «Смачніше з Диканькою» отримала приз
14:30, 30 серпня 2019 р.
Надійне джерело

Переможниця конкурсу «Смачніше з Диканькою» отримала приз

Переможниця конкурсу «Смачніше  з Диканькою» отримала приз

Нещодавно наше видання спільно з ТМ «Диканька» - https://dikanka.com.ua - оголосили фотоконкурс «Смачніше з Диканькою». Переможця чекав суперприз - річний запас соняшникової олії!

Олія ТМ " Диканька" користується поулярністю у наших господинь. І не дарма: адже продукт стовідсотково екологічно чистий, при переробці використовують передові надбання харчової промисловості. У олії зберегаються всі корисні речовини, вона є чудовою складовою для будь - якої страви. 

До нас надійшли фото від господинь з усих куточків області. Умов конкурсу було кілька. Страви повинні бути не тільки смачними, конкурсантки мали обов’язково використовувати під час приготування олію ТМ « Диканька».

І ось – фінал конкурсу. За результатами голосування перемогу виборола полтавка Катерина Скрябіна. У її активі - 271 голос!

Переможниця конкурсу «Смачніше  з Диканькою» отримала приз, фото-1

Переможниця завітала до редакції разом з чоловіком Олександром та п’ятимісячним синочком Іваном.

«- Я надзвичайно люблю готувати. Напевно, це мені передалося від моїх рідних мами та бабусі. Сама я родом з Запорізької області, у Полтаві живу дев’ять років, за цей час вона стала мені рідною і близькою. За фахом я лікар – стоматолог, а кулінарія – моє хобі. Брала участь у зйомках програми «Страва честі» Юрієм Ковриженком, програма виходила в ефір на каналі СТБ.  У вашому конкурсі мене підтримували рідні та знайомі, а також подруги з кулінарних груп» - розповідає Катерина. До участі вона підійшла дуже відповідально:

« - Я готувала пампушки, домашню ковбасу, смажені стегна. Хотілося, аби все було не тільки смачно,  але і мало привабливий вигляд. Дуже хвилювалася щодо результатів голосування, хотілося, аби все було чесно і за правилами. Постійно відстежувала, як просувається голосування, був момент, коли у однієї з учасниць кількість голосів за кілька годин раптом різько збільшилася. Але завдяки модерації, виявилося, що я все – таки лідирую. Я давно підписана на сторінку видання 0532 ua, тому із задоволенням взяла участь у кулінарному змаганні».

Катерина любить експериментувати на кухні. Про кулінарію наша читачка знає і залюбки розповідає дуже багато:

« - Вперше побувавши на Полтавщині, побачила дуже багато незвичайного для себе. По – перше, вразили галушки. Тут їх багато видів, переважно, готують на пару додають різні види м’яса тощо. Згодом я вирішила створити авторський рецепт і створила … чорні галушки. На смак це звичайна галушка, а що б вона стала чорною, додаю активоване вугілля. Кілька років я експериментувала, яке краще додавати і у яких пропорціях, доки досягла бажаного результату - розповідає Катерина -У Південних регіонах немає культу їжі, все ж на Полтавщині більше цьому надають значення – багато різних кулінарних заходів , це дуже цікаво».

Як фаховий медик, Катерина дбає про те, аби раціон її родини був збалансованим:

« - У їжі повинні бути всі необхідні для життя речовини. Але важливо «прислухатися» до організму і його потреб. Включати фантазію. Скажімо, я не дуже люблю домашній сир. І не їм його у «чистому» вигляді. Але розумію, що це незамінне джерело кальцію. Тому готую запіканки, сирники, тощо. Загалом, думаю, що їсти можна все. Але обов’язково знати міру. Готуйте з любов’ю, беріть участь у конкурсах і будьте здорові! Дуже дякуємо ТМ Диканька та виданню 0532 ua

Раніше ми розповідали Полтавців запрошують на масштабне святкування Дня підприємця

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#конкурс #приз #учасники
Оголошення
live comments feed...