Волонтери «Полтавського батальйону небайдужих» не тільки постійно передають продукти харчування бійцям у зону АТО, але й намагаються урізноманітнити меню для захисників України.
Днями під Маріуполь для бійців 79-ої бригади передали чергову партію харчів для солдатів. Передача складалася з 168 вареників та нарізаних інгредієнтів для олів’є. Такі страви пішли на ура, повідомляють волонтери ПБН у Фейсбуці.
«А ви знаєте, що в Полтаві розкрито секрет радості?! І ми не перебільшуємо! Наші чудові майстрині смаку з "Польової кухні" приготували олів'є та 168 вареників для хлопців із 79 бригади, що стоять за Маріуполем. Реакція хлопців на передачку з Полтави - це спочатку німа сцена, а потім крики "Ура! Ура!". Наші дівчата надзвичайно підняли настрій хлопцям, урізноманітнивши їхнє меню. Традиційно на фронт майстрині підготували та передали сухі борщі, супи та капусняк», - пишуть волонтери.
Також серед останніх придбань ПНБ для військових – 100 карематів та сідушок, на які витратили 6745 гривень пожертв.