Журнал "GLIANEC" найкориснішою зимовою дієтою назвав морквяну.
Застосування морквяної дієти допоможе організму очиститися від шкідливих відкладень, скинути зайву вагу. Сама методика полягає в поїданні моркви. Цей прекрасний овоч багатий безліччю вітамінів і мікроелементами. При регулярному вживанні прискорюється метаболізм, поліпшується травлення. Також він володіє потужним антипаразитарною і антибактеріальну дію. Вміст у моркви каротину допоможе імунній системі працювати без збоїв.
Дієта передбачає готування морквяного салату. Для його отримання потрібно натерти кілограм моркви, потім додати в отриману масу лимонний сік і ложку меду. Дана страва вживається протягом дня 3 рази, шляхом ділення одержаної порції на необхідну кількість. Крім цього, дозволяється з'їдати 1 фрукт. Більше протягом 3-х днів нічого їсти не можна. Потім можна додати в денне меню смажену картоплю і м'ясо. Четвертий день вважається днем закінчення дієти. За цей період можна схуднути на 3-4 кілограми. Морквяної дієти іноді дотримуються і 10 діб. Причому весь цей період складається з тертої моркви із сметаною. Кількість овоча не перевищує кількість сметани. Також раз на день можна їсти відварну моркву і пити свіжовичавлений морквяний сік (до 3-х склянок). Такий підхід до дієти допоможе схуднути на 5 зайвих кілограмів.