Як приготувати новорічне морозиво на десерт

Морозиво - страва, що потребує довгого приготування. Але на зимові свято можна побалувати себе корисним і смачним десертом. Отже, як приготувати найзимовіший десерт - м'ятне морозиво.

Для приготування вам знадобляться:1. Молоко - 0, 5 л.2. чорний шоколад - 70 г.3. яйця - 3 шт.4. вершки 30% - 250 мл.5. цукор - півсклянки.6. м'ята - 1 пучок.7. свіжий шпинат - 15 г.У склянку молока додаємо шпинат і цукор, ставимо кип'ятитися. Доводимо до кипіння, залишаємо на 5 хвилин. Отриману суміш подрібнюємо міксером або блендером.У склянку молока, що залишилося, кладемо м'яту, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Після закипання залишаємо м'яту в молоці на півгодини. Збиваємо жовтки і додаємо до них суміш шпинату, молока і цукру.