У Полтаві приймають замовлення на великодні паски за авторськими рецептами

Вже за кілька днів Великдень, а це означає, що вже пора розпочати до нього підготовку. Це свято не обходиться без смачної та ароматної паски. Тому власники кейтерингу «Золота сота» Марина та Віталій Мостові приймають замовлення на випікання смачних великодніх пасочок.

Одразу шість видів смачних пасочок на будь-який смак за авторськими рецептами.

Класична без начинки з ізюмом та курагою – за 300 г – 100 грн, за 500 г – 170 грн.

Класична з цедрою апельсина, курагою, мигдалем та журавлиною – за 300 г – 160 грн, за 500 г – 220 грн.

Класична зі згущеним молоком. Класичне тісто з чорносливом, курагою, журавлиною та мигдалем - за 300 г – 200 грн, за 500 г – 300 грн.

Творожна без начинки з курагою та мигдалем – за 300 г – 200 грн, за 500 г – 250 грн.

Дитяча – творожне тісто без добавок. За бажанням можна додати начинку згущене молоко (+30 грн) – за 300 г – 140 грн, за 500 г – 180 грн.

Царська – творожна паска без випічки із курагою та кеш’ю – 1 кг – 500 гр.

Замовлення приймаються до 17 години 21 квітня.

Для того, щоб замовити смачну паску за авторським рецептом пишіть у Instagram.

Нагадаємо, раніше у Полтаві перший офіс кейтерингу «Золота сота»