Гастрофестиваль "Полтавська галушка" відкрився (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Отже, після річної перерви гастрофестиваль " Полтавська галушка" знову повернувся у Полтаву.

Він розрахований на два дні, втім, цьогоріч на заваді стала погана погода. З самого ранку у Полтаві періодично йде дощ. Головна ініціаторка дійстіва, Лариса Семеняга каже - учасників теж менше, особливо закордонних, адже у зв'язку з карантинними обмеденнями не всі могли приїхати. Позаминулого ж року були гості з Китаю, Грузії та Канади.

- Вони робили не галушки, а страви, що схожі на них, зі своїм колоритом - розповідає Лариса Семеняга. Також за її словами фестиваль проводять виняткового завдяки небайжудим меценатам - міська влада не дала на прведення заходу жодної гривні.

Однак, на  Соборний майдан потроху прибувають люди.

Фестиваль відкривають як і анонсували - о 12 годині. На головному майданчику безперервно йде концерт - виконавців змінюють одне одного.

Втім, головні дійові особи заходу - галушки. Ціна коливається від 15 гривень за порцію до 60 гривень. Галушки традиційні і за новітніми рецептами.

Однак, не бракує на Соборномц майдані і інших найдків - шашлики, ковбаски, пиво та фастфуд все - таки переважають

По периметру площі - розташувалися майсти та крафтові виробники з Полтави

Фестиваль у розпалі. То ж ми  і надалі розповідатимемло про його хід

Читайте також: